background

НОВОСТИMitsubishi Rotary compressors

Нови компресори за клима уреди Mitsubishi Rotary со проверен квалитет. За следните видови клима уреди: 2.5kW, 3.5kW, 5kW и 7kW.


Copeland compressors

Нови Copeland компресори за минусни и плусни температури (типови CS и CR).


Alco controls

НАСКОРО ќе добиеме ALCO контролери од познатата фирма EMERSON.

Katalog
Доган Фриго Каталог

Доган Фриго каталогот е во изработка и очекуваме во најбрзо време да излезе на нашата веб страна.

©Copyright 2011 Dogan Frigo, All Rights Reserved.